Huidproblemen of huidzorgen worden bij Schoonheidssalon Reuver serieus aangepakt. Of het nu gaat om acné, rimpels, pigment, littekens, of couperose in het gelaat, samen met jou zoeken we naar de beste oplossing. Daarom is het belangrijk om jouw wensen goed in kaart te brengen. Dit doen we door middel van een uitgebreide eerste kennismakingsbehandeling. Tijdens deze kennismaking zal er een uitgebreide intake (kosteloos) plaatsvinden aan de hand van een intakeformulier en een huidanalyse met ons professioneel huidanalyseapparaat, de Observ520, dit alles gecombineerd met een basisbehandeling. Aan de hand hiervan kan er een behandelplan worden opgesteld. We zullen de huidanalyse tijdens het behandeltraject regelmatig kosteloos herhalen om de voortgang te blijven monitoren, zodat we samen werken naar de mooiste versie van jezelf!

 

CORONA MAATREGELEN

Om de gezondheid en veiligheid van iedereen in de salon te waarborgen,
-vraag ik je om met COVID-19 klachten niet te komen en thuis te blijven;
-wil ik je verzoeken om precies op tijd te komen, niet te vroeg en niet te laat, om contact met andere klanten te voorkomen;
-vraag ik je om alléén naar de behandeling te komen;
-verzoek ik je contactloos te betalen, via een betaalverzoek of pin;
-wil ik je er op attenderen dat ik werk volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten.

Deze maatregelen worden strikt opgevolgd binnen de salon.
Alleen samen krijgen we Corona onder controle!

Huidverzorging
Huidverbetering
Huidoneffenheden verwijderen
Epileren, Verven & Ontharen
Medische Camouflage
Afslanken
cosmedix-2
dermalogica-logo-wit
natural-face-lifting-wit
lycogel
oxygenetix-wit
tebiskin-l-2