Waar vind je ons?

Schoonheidssalon Reuver ligt in Reuver, gemeente Beesel, in het prachtige Limburg. Je vindt ons in het buitengebied. De salon is zeer rustig, landelijk gelegen, weg van alle drukte, net buiten de dorpskern Offenbeek. We zijn eenvoudig bereikbaar vanaf het centrum van Reuver; vanaf de A73 (komende vanuit Venlo) op 6 minuten van de afslag Belfeld of vanuit Swalmen – Roermond op 6 minuten van de afslag Reuver. Parkeren kan bij ons op het privé-terrein, voor de deur. Privacy gegarandeerd!

 

We helpen je graag! Neem gerust contact op.

Wil je een afspraak maken of heb je vragen over behandelingen, producten of iets anders, neem dan telefonisch contact op of app via 06-40103677. Mailen naar info@schoonheidssalonreuver.nl kan ook.

 

Annuleringsbeleid

Wij begrijpen dat onvoorziene omstandigheden kunnen voorkomen en dat het soms nodig is om een afspraak te annuleren of te verzetten. We verzoeken je om ons daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen, zodat we samen naar een nieuwe passende oplossing kunnen zoeken.

Reden voor annuleringsbeleid:

De reden voor een annuleringsbeleid is, dat het meestal niet mogelijk is om de vrijgekomen tijd op kort tijdsbestek opnieuw in te vullen. Dit betekent dat er minder mogelijkheden zijn om andere klanten te bedienen. Er worden op deze manier geen directe verliezen ervaren en continuïteit is gewaarborgd.

  • Annulering of verplaatsing binnen 24 uur: Mocht u uw afspraak binnen 24 uur voor de geplande tijd willen annuleren of verplaatsen, dan zijn wij genoodzaakt om 75% van de kosten van de geplande behandeling in rekening te brengen.
  • Annulering of verplaatsing binnen 12 uur: Voor annuleringen of verplaatsingen van behandelingen of afspraken binnen 12 uur voor de geplande afspraak, zal 100% van het bedrag van de behandeling in rekening worden gebracht.

Deze regeling stelt ons in staat om de diensten optimaal te beheren en beschikbaar te houden voor alle klanten.

Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking.

Voor het annuleren of verplaatsen van afspraken kunt u contact opnemen via info@schoonheidssalonreuver.nl.

Graag tot ziens bij Schoonheidssalon Reuver!