Ik zou niet meer anders willen!

Ik kom om de 6 weken bij Janine omdat ik een erg lastige huid heb. Bij iedere afspraak bekijkt ze opnieuw welke aanpak het beste is afhankelijk van de conditie van mijn huid op dat moment. Ze denkt altijd met me mee en geeft goed advies. Ik zou niet meer anders willen!

Vakvrouw

Janine is een echte vakvrouw, de behandelingen zijn van topkwaliteit met geweldige producten die echt werken. Acnébehandeling voor mijn dochter waren ook zeer effectief na 2 behandelingen echt zichtbaar resultaat. Deze salon is een echte aanrader: super klantvriendelijk en topkwaliteit!

Zichtbaar verbeterd

Ook voor de puber huid weet Janine de juiste behandelingen uit te zoeken. Met goede resultaten, mijn dochters huidje is zichtbaar verbeterd.

Super tevreden!

Laatst voor de eerste keer bij Janine geweest. Voelde me meteen geholpen. Janine heeft veel kennis en weet precies wat voor producten/behandelingen voor jou het beste zijn. Zag al snel verbetering in mijn huid. Super tevreden!

Zeer professionele salon

Zeer professionele salon met deskundige behandelingen. Janine is bovendien prettig gezelschap waarmee je altijd een leuk gesprek kunt voeren.

Een echte aanrader

De collageen booster is helemaal geweldig en een echte aanrader.