camouflage-foto

Medische Camouflage, ook wel Camouflage Therapie genoemd, is het tijdelijk laten verdwijnen van ongewenste vlekken of plekken. Denk hierbij aan pigmentvlekken, wijnvlekken, vitiligo, tattoos, littekens, e.d.. Dit gebeurt door middel van hoogwaardige camouflage producten die uitgebreid zijn getest onder klinische omstandigheden. Zelfs bij mensen met een extreem gevoelige huid zijn er geen reacties waargenomen.

Dankzij de sterk gepigmenteerde foundation is er maar een dun laagje nodig om een natuurlijk effect te krijgen. Op deze manier kunnen ernstige huidproblemen/-verkleuringen eenvoudig onzichtbaar gemaakt worden. Bij Schoonheidssalon Reuver wordt gewerkt met drie merken camouflage creme’s: Dermacolor, Lycogel en Oxygenetix

DermaColor:

Het DermaColor Camouflage Systeem is speciaal ontwikkeld voor het camoufleren van huidaandoeningen met kleurafwijkingen, zoals grotere littekens, wijnvlekken, vitiligo en tatoos. (LET OP! Reliëf blijft wel zichtbaar). De camouflage-crème is eenvoudig aan te brengen, watervast en is geschikt voor alle huidtypes en alle lichaamsdelen. Het geeft niet af op kleding, is hypoallergeen en dagelijks toepasbaar. Afhankelijk van uw wensen kan de camouflage met een waterproof spray mét SPF20 worden afgewerkt.

Lycogel:

Lycogel wordt gebruikt voor een natuurlijke dekking van kleine kleurafwijkingen met name in het gezicht, hals en decolleté. Ook ideaal na een huidbehandeling zoals acnetherapie, peeling of een normale gezichtsbehandeling.

Het is ademende, kleurcorrigerende camouflage die cosmetische en huidverzorgingstechnologieën combineert om het herstel van de huid te bevorderen, de gevoelige huid te kalmeren, huidveroudering tegen te gaan en tegelijkertijd te camoufleren.

Lycogel is verkrijgbaar in 12 kleuren. De kleuren kunnen onderling worden gemengd om de juiste kleur te creëren die het beste past bij uw eigen teint. Het kan in laagjes worden aangebracht voor een mooie dekking die er natuurlijk uitziet. Uw huid zal verbeteren terwijl u er fantastisch uitziet.

Lycogel Breathable Camouflage is waterbestendig. U kunt er zelfs mee zwemmen. Lycogel beschermt uw huid met een zonbeschermingsfactor 30.

Voor meer info klik hier

Oxygenetix:

Een zuurstofdoorlatende, huidverbeterende camouflage-foundation op basis van Aloë Vera. Ook Oxygentix wordt meestal gebruikt voor kleurafwijkingen in het gezicht, hals en/of decolleté.
Oxygenetix heeft ook een variant met 2% salicylzuur, speciaal ontwikkeld voor de acne-huid.

Voor meer info klik hier

Behandeling Camouflage therapie*

(exclusief producten voor thuisgebruik) €225

De behandeling bestaat éénmalig uit 3 sessies van elk ca. 45-60 minuten:

  1. De eerste keer dat u komt volgt er een intakegesprek en zal de specialist de kleurbepaling doen en uw probleemgebied camoufleren.
  2. De tweede keer gaan we samen camoufleren en evt. de kleur(en) nog bijstellen.
  3. De derde en laatste keer camoufleert u geheel zelf en zullen er nog tips worden gegeven indien nodig. Hierna bent u zelfstandig in staat uw huidprobleem thuis te camoufleren.

*Camouflage Therapie bij Schoonheidssalon Reuver kan worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Ook de producten die u aan moet schaffen voor camouflage vallen onder deze vergoeding. Om in aanmerking te komen voor vergoeding dient u aanvullend verzekerd te zijn (informeer hier altijd eerst naar bij uw zorgverzekeraar).

Galerij

cosmedix-2
dermalogica-logo-wit
natural-face-lifting-wit
lycogel
oxygenetix-wit
tebiskin-l-2