Zonnebescherming is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks verzorgingsritueel, het is bijna een eerste levensbehoefte wanneer je op lange termijn je huid gezond wilt houden. Wel is het heel begrijpelijk dat veel mensen die zonnecrème-fles niet aanbidden als het gaat om gezichtsbescherming. Zonnecrème is namelijk vaak plakkerig, irriterend en geeft een glimmend geheel met op den duur vaak onzuiverheden tot gevolg.

 

Maar….. weet je dat er ook dagcrème bestaat mét een zonnebescherming erin? Dagcrème, die geschikt is voor jouw huid en je ook nog eens beschermt tegen de zon! Ideaal dus! Wil je werken aan stevigheid, pigmentvlekjes of rimpeltjes, heb je een gevoelige huid of heb je last van onzuiverheden en/of een vette huid? Voor al deze huidtypes- en condities bestaat er een geschikt product. Gebruik je toch liever die ene fijne dagcrème, smeer er dan een SPF- verzorging overheen. Eén product dat dagelijks je huid verzorgt, de huid verbetert én je beschermt tegen de zon. Hoe gemakkelijk is dat?!

 

 

Er zijn ook mensen die dagelijks graag make-up of foundation gebruiken. Dat kan! Want ook deze make-up-producten zijn verkrijgbaar mét een SPF erin. Er is zelfs make-up die waterproof is en waarmee je dus kunt zwemmen. In de zomer adviseer ik alleen om onder je make-up een dagcrème mét SPF te smeren. Je smeert je foundation of gekleurde dagcrème namelijk nooit zo dik dat je hiermee voldoende beschermd bent. In de winter volstaat het om de make-up eventueel te combineren met een dagcrème zonder SPF.

 

 

Kies dus een zonnebescherming die geschikt is voor je gezicht en gebruik hiervoor geen ‘’gewone’’ zonnecrème. De juiste, op jouw huid afgestemde dagcrème met SPF plakt niet, irriteert niet en is niet vet. Het is ook nog eens perfect om mee te nemen op vakantie (naar de zon of in de bergen). Zo krijgt je gezicht, hals en decolleté de zorg die het verdient! Bodylotion smeer je per slot van rekening toch ook niet op je gezicht mag ik hopen.

Mag ik jou adviseren welke moisturizer met SPF het beste bij jouw huid past?

 
 

Ja, ik wil advies

Bovendien krijg je in de maand juni een luxe dermalogica-travel-product cadeau bij aankoop van je favoriete dagverzorging met SPF!
cosmedix-2
dermalogica-logo-wit
natural-face-lifting-wit
lycogel
oxygenetix-wit
tebiskin-l-2