Visolie is een voedingssupplement dat gewonnen wordt uit vis en dat rijk is aan omega-3 vetzuren, met name DHA en EPA. Deze vetzuren spelen een belangrijke rol bij het behouden van een gezonde huishouding en bieden talloze voordelen voor het menselijk lichaam.

Een van de belangrijkste voordelen van visolie is dat het kan helpen om de hersenfunctie te verbeteren. DHA is een belangrijke bouwsteen van de hersenen, en het regelmatig innemen van visolie kan helpen om het geheugen en de concentratie te verbeteren. EPA kan ook helpen om de stemming te verbeteren en depressie en angst te verminderen.

Een ander voordeel van visolie is dat het kan helpen om ontstekingen in het lichaam te verminderen. Dit kan vooral nuttig zijn voor mensen die lijden aan chronische ontstekingsziekten zoals artritis. Visolie kan ook helpen om de bloeddruk te verlagen en het risico op hart- en vaatziekten te verminderen.

Visolie kan ook bijdragen aan een gezonde huid en haar. DHA en EPA helpen bij het behouden van een gezonde celstructuur en kunnen bijdragen aan een gezonde huid. Daarnaast kan visolie helpen om de productie van talg te verminderen, wat kan helpen bij de behandeling van acne.

Ten slotte kan visolie ook helpen om de algemene gezondheid te verbeteren. Het kan het immuunsysteem versterken, de bloedsuikerspiegel onder controle houden en het risico op bepaalde vormen van kanker verminderen.

Het is belangrijk om te benadrukken dat het innemen van visolie niet als vervanging van een gezonde levensstijl kan worden gezien. Een gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging zijn ook van belang voor het behouden van een gezonde huishouding. Het is altijd aan te raden om een arts te raadplegen voordat u begint met het innemen van visolie of andere voedingssupplementen.

Kortom, visolie biedt talloze voordelen voor de gezondheid van de huid. Het kan helpen om de hersenfunctie te verbeteren, ontstekingen te verminderen, de huid en het haar gezond te houden en de algemene gezondheid te verbeteren. Overweeg daarom om visolie als voedingssupplement aan uw dieet toe te voegen.

 

Visolie is verkrijgbaar in de salon als capsules ( pot 60 stuks) of olie met vitamine D en lichte sinaasappelsmaak( in een glazen fles 250 ml)

er is ook een vegan Omega-3 variant verkrijgbaar op basis van algen.

 

Vraag naar de diverse mogelijkheden.