2020 ligt achter ons…… Wat zullen we ervan zeggen? Uitdagend, onvoorspelbaar? Het was in elk geval mijn jubileumjaar en ik ben blij dat ik dat in januari van dat jaar nog met velen van jullie heb mogen vieren. Nietsvermoedend wat ons erna allemaal te wachten stond (en nog staat).

De lijst aan emoties die ons sinds maart van dat jaar hebben overmand is eindeloos. We zijn allemaal vele moeilijkheden op persoonlijk, zakelijk of beide vlakken tegengekomen.

Gelukkig zijn er ook enkele mooie momenten geweest, waarvan de ‘geboorte’ van het SkinRegister er een was. Het SkinRegister is voor mij een belangrijke tool om me te onderscheiden van andere salons en te laten zien dat ik als geregistreerde schoonheidsspecialist op een juiste manier bezig ben met het vak, mijn diploma’s heb, bijscholingen volg en up-to-date blijf.

Ook het behalen van mijn diploma voor Medische Camouflage is iets waar ik trots op ben.

Verder betekende 2020 twee keer bedrijfssluiting en vele opgelegde regels. Het is niet gemakkelijk geweest. Er is een groot beroep gedaan op creativiteit en doorzettingsvermogen om alle ballen in de lucht te houden. Mijn dank is dan ook enorm groot aan jullie, iedereen die mij hierin gesteund heeft.

Niemand weet wat 2021 ons zal gaan brengen, maar we hebben 2020 overleefd. Vooralsnog kan ik mijn mooie vak helaas niet uitvoeren op een manier zoals ik zou willen. Ik zal jullie ook dit jaar op een aangepaste manier van mijn diensten blijven voorzien.

Ik kijk er naar uit dat 2021 weer een ‘normaal’ jaar mag worden voor iedereen. Ik hoop jullie weer gauw in mijn salon te mogen ontmoeten.

⭐GELUKKIG NIEUWJAAR⭐

blijf gezond en zorg goed voor jezelf en elkaar!

Liefs 🤍, Janine