Benieuwd naar jouw type huid?

Staat jouw badkamerkastje ook zo vol met allerlei potjes crème, waarvan je eigenlijk niet zeker weet of ze wel bij jouw huid passen? Sta je ook wel eens uren voor het huidverzorging schap bij de drogisterij, niet wetende welke producten jij het beste kan gebruiken? Dan is de GRATIS huidcheck iets voor jou!

Door de grote onwetendheid m.b.t. huidverzorging kiezen veel te veel mensen ervoor om niks te doen aan hun huidverzorging, zonde! Het kan ook zijn dat je vindt dat je het helemaal niet nodig hebt, omdat je toch geen last hebt van puistjes, droge huid of rode plekken! Allemaal zaken om aan bod te laten komen tijdens de gratis huidcheck.

Bij een huidcheck vullen we samen een checklist in en kijk ik zone voor zone nauwkeurig in welke conditie jouw huid zich bevindt. Ik zal je tenslotte diverse tips geven hoe je je huid het beste kunt verzorgen om gezond te worden en te blijven. Ben je benieuwd welk huidtype jij hebt en wat je huidconditie is op dit moment?Vraag dan een gratis huidcheck aan!

Ook voor andere vragen m.b.t. huidverzorging kun je bij mij terecht. Neem gerust contact met mij op!