Hallo beauty-lovers,

 

Weet je wat de geheime sleutel is voor een stralende huid? Het is viscollageen! Ja, je leest het goed. Het is tijd om je innerlijke zeemeermin naar boven te halen en deze geweldige voedingsstof te omarmen.

 

Viscollageen is een type eiwit dat wordt verkregen uit de huid en schubben van vis. Dit type collageen is perfect voor de huid, omdat het een laag moleculair gewicht heeft, wat betekent dat het snel en gemakkelijk door je lichaam kan worden opgenomen en verwerkt.

 

Dus waarom zou je viscollageen in je dieet opnemen? Nou, hier zijn een paar voordelen die je niet kunt missen:

 

  1. Het vermindert rimpels en fijne lijntjes: Viscollageen is een geweldige manier om de elasticiteit van je huid te verbeteren. Het helpt om de productie van collageen en elastine in je huid te stimuleren, waardoor je een stevigere en gladdere huid krijgt
  2. Het verbetert de hydratatie: Viscollageen kan helpen om het vochtgehalte in je huid te verhogen, waardoor je huid er gezonder en stralender uitziet. Het kan zelfs helpen om droge plekken te verminderen en je huid zacht en soepel te houden.
  3. Het vermindert ontstekingen: Viscollageen heeft ontstekingsremmende eigenschappen die kunnen helpen om roodheid en irritatie in je huid te verminderen. Dit kan vooral nuttig zijn als je last hebt van acne of andere huidproblemen.
  4. Het versterkt je nagels en haar: Viscollageen is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor je nagels en haar. Het kan helpen om broze nagels te versterken en je haar glanzender en sterker te maken.

 

Dus waar wacht je nog op? Begin met het toevoegen van viscollageen aan je dieet en je zult binnenkort een stralende huid hebben waar je trots op kunt zijn!

 

Viscollageen is in 2 varianten verkrijgbaar in de salon:

Viscollageen naturel met 95% eiwit of

Viscollageen met aardbeismaak, natuurlijke vitamine C en zoetstof voor in de yoghurt of smoothie