Huidverbetering gaat verder dan alleen uw gelaat. Nagels horen per slot van rekening ook bij uw huid. Daarom is het belangrijk dat u ook uw nagels in topconditie houdt. Hiervoor dient u te letten op een evenwichtige voeding, maar ook verzorging aan de buitenkant is essentieel. Dit gaat echter niet altijd vanzelf.

Droge nagels zijn de oorzaak van de meeste nagelproblemen. Dit is vaak te zien aan de gelige kleur. Trind Nail Balsam op basis van biotine, panthenol en phytantriol is een uniek product dat ontwikkeld is om de hoeveelheid nagelvocht in de nagel te optimaliseren en de nagelgroei te bevorderen. Zie het als een moisturizer voor je nagels.

Trind Keratin Nail Restorer is een vochtinbrengende nagelversterker voor gevoelige of beschadigde nagels, bij voorbeeld door het gebruik van kunstnagels. Als je nagels heel dun zijn of als je nagels gevoelig reageren op Trind Nail Repair, kies dan voor de Keratin Nail treatment, bestaande uit de Keratin Nail Restorer en de Keratin Nail Protector.

Zwakke nagels

Trind Nail Repair is een nagelversterker. In tegenstelling tot de meeste nagelverharders die verkrijgbaar zijn, creëert Trind Nail Repair een perfecte balans tussen de percentages keratine en nagelvocht, waardoor de nagel zowel sterk als flexibel wordt .
Als je nagels heel dun zijn of als je nagels gevoelig reageren op Trind Nail Repair, kies dan voor de Keratin Nail treatment, bestaande uit de Keratin Nail Restorer en de Keratin Nail Protector.

Droge en/of harde nagelriemen

Trind Cuticle Balsam voorkomt dat nagelriemen uitdrogen en herstelt droge nagelriemen door het toevoegen van vochtregulerende ingrediënten die het vocht voor langere tijd in de nagelriemen en de huid rondom de nagels vasthouden.
Trind Extra Moisturizing Cuticle Cream verzacht en voorkomt uitdroging van de nagelriemen. De natuurlijke vochtinbrengers (NMF) houden de nagelriemen in een optimale conditie, waardoor ze zachter en soepeler aanvoelen.

Vraag er naar!! Alle producten zijn los leverbaar of in leuke voordeelsets.

cosmedix-2
dermalogica-logo-wit
natural-face-lifting-wit
lycogel
oxygenetix-wit
tebiskin-l-2