Voel jij je ook altijd beter als het mooi weer is? Dat is niet zo gek! Het is namelijk bewezen dat zonlicht een aantal positieve effecten heeft op je gezondheid. De zon stimuleert de aanmaak van Vitamine D en van endorfine en blijkt daarnaast ook goed te zijn voor ons geheugen.

Maar helaas brengt het zonnetje niet alleen voordelen met zich mee. UV-straling staat namelijk met stip op nummer 1 als het gaat om de factoren die huidveroudering veroorzaken. Natuurlijk kun je maatregelen treffen, zoals tussen 12.00 en 15.00 uur de zon zoveel mogelijk vermijden en je huid goed beschermen met een zonbeschermingsproduct.

Kies bij het uitzoeken van je crème voor een product met breedspectrum UV-bescherming. Dit betekent dat het product bescherming biedt tegen zowel UVA- als UVB stralen. Zonlicht bestaat voor ongeveer 95% uit UVA en voor zo’n 5% uit UVB. Deze twee soorten straling verschillen sterk van elkaar. UVA-stralen zorgen voornamelijk voor huidveroudering (UVA – Aging), denk aan rimpels en vermindering van elasticiteit in je huid. UVB-stralen zorgen hoofdzakelijk voor zonverbranding (UVB – Burning), hier kun je pigmentvlekken aan over houden, wat er voor zorgt dat je er ouder uit ziet dan dat je eigenlijk bent.

Tip! Gebruik Solar Defense Booster SPF50. Dit product biedt breedspectrum UV-bescherming en kan direct op je gezicht worden aangebracht of gemengd worden met je favoriete moisturizer.

Nú bij  aankoop van de Protection 50 Sport SPF50 een mooie Dermalogica strandtas kado.

cosmedix-2
dermalogica-logo-wit
natural-face-lifting-wit
lycogel
oxygenetix-wit
tebiskin-l-2