WAAROM DAGCREME MET EEN ZONNEFILTER?

Daglichtbescherming of anders genoemd SPF (Sun Protection Factor) is essentieel voor een gezonde huid, het hele jaar door. Vooral nu de zonnestralen steeds sterker worden in het voorjaar, ben je met een SPF van minimaal factor 30 goed beschermd tegen schadelijke UV-stralen. Door een dagcrème met SPF te gebruiken, verminder je het risico op huidkanker en vroegtijdige huidveroudering aanzienlijk.

Het is dus van essentieel belang om je huid dagelijks te beschermen tegen de schadelijke effecten van daglicht. Met een SPF van minimaal factor 30 voorkom je rimpels, pigmentvlekken en andere ongemakken die (dag)licht kan veroorzaken. Gebruik bijvoorbeeld de verzorgingsproducten van Tebiskin®️ die je huid optimaal beschermen. Tebiskin®️ heeft dagcrèmes met een hoge beschermingsfactor voor zowel, de acnehuid, de gevoelige huid als de huid die inmiddels wat pigmentvlekjes heeft opgelopen. De crèmes trekken snel in en voelen niet vet aan, zoals zonnecrèmes vaak wel doen.

Bescherm jezelf en je dierbaren dus met de juiste zonbescherming. Vergeet niet dat zelfs op bewolkte dagen de zonnestralen schadelijk kunnen zijn. Kies daarom voor een dagelijkse SPF en geef je huid de bescherming die het verdient. Neem geen risico en maak een dagcrème mét een zonnefilter een vast onderdeel van je dagelijkse routine. Jouw huid zal je zeer dankbaar zijn!

 

Tebiskin®️-producten zijn verkrijgbaar bij Schoonheidssalon Reuver. Heb je interesse of wil je weten welke dagcrème het beste bij jou huid past, aarzel niet om contact op te nemen via 06-40103677.

Huidadvies en mijn eerste behandeling